keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Koti/ Home Jääkaappi runoilu on toisinaan hauskaa ja tämä on yksi helmistäni, ja minusta paikkaansa pitävääkin!

Olemnme olleet muuton pyörteissä ja internetittä jo useita viikkoja. Minusta ei ole taistelemaan kiukuttelevien laajakaistojen ja kehnojen modeemien kanssa. Onneksi sain jonku jolle tuo kaikki ei ollut hepreaa ja hermot atk.n kanssa ovat silkkaa rautaa. Ihanaa, kiitos! Me muutimme ihan muutaman korttelin matkan,kirkon yhdeltä laidalta toiselle. Muutos on ollut kuitenkin suorastaan naurettavan suuri!
Täällä on ihanaa. Olen iloinen että uskalsin ja tein sen ison rohkean päätöksen muutosta.  Kannatti. Kun kävelen nyt kotiin, hiivin rappukäytävää, vieläkin monen viikon jälkeen mietin: asunko minä tosiaan täällä? Sivelen kädellä maalipintaa ja katselen rappusten kulkua, sitä rytmiä joka kuljettaa aivan ullakolle asti poikkiparrujen ja kummallisien rojujen keskelle. Enää täällä ei ole tyhjää kuten kuvassa. Tavarat alkavat löytää paikoilleen, hitaasti ja varmasti.Vielä me joiltain osin tutustumme minä ja tämä paikka. Aivan kaikkea ei voi heti iskeä paikalleen on tunnusteltava ja kuunneltava ensin. 


 

Minua harmitti kun en voinut jakaa ja kertoa kaikkea teille silloin aivan alussa, nyt tämä kaikki tulee väistämättä hieman jälkijunassa, hassusti. 
 

 -----------------------------------

We moved, physically only a distance of a couple of blocks, but in other terms it's huge. I love it here. I walk teh corridor of our building, my hand following the line of the wall. And I can't but help to wonder; Do I really live here, is here where I call home.    I so glad I had the strenght and the courage to make the decition to move. (forward)

It's a bit funny to be posting pictures where everyting is so empty. Bellive me it's not anymore. Many of our belongings have found their way to their places, but some are still waiting. I don't mind I fell that you need to give time to those things not rush. I want to listen and feel first.

It's a pity I could'nt post these feelings these thoyughts, and yes photos then when it all was happening. It's bit funny now, still nice tho. Hope you had a lovely beginning to your new year 2013. Amazing that it's half way February allready. 
I 've been dreaming
of 
spring.
 

1 kommentti:

  1. Onpa tosi kaunis paikka, minäkin viihtyisin tuolla. Vanhat ikkunalaudat ovat niin ihania.

    VastaaPoista