sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Missä on muistikortin lukija? My home, the mess.

Minua on harmittanut jo monta päivää. Muistikortin lukija on hukassa! Kamera olisi täynnänsä kuvia ( kivoja kuvia vieläpä!) mutta kun en saa niitä tänne.

P Ö H:


Viime päivät olen piirtänyt ja paljon. Kahviloissa kun vauva nukkuu ja kotona ruokapöydän äärellä jos sattumalta tulee hetki kun on tarpeeksi rauhallista ruoka-aikojen välillä. ( huomio itselle, tarvitsen työpöydän!)
On ollut mukavaa huomata kehitys ja sen tietyn varmuuden palaaminen kynän käytössä. Olen uskaltanut luottaa itseeni ja ideoihini, ja kun lopputulos on mieleinen. Voi sitä ylpeyttä! Esittelin eräskin päivä kahvilan neidille luonnoksiani ja hehkutin heidän kahvilansa omaavan selvästi hyvää energiaa ja inspiraation kipunoita. ( Kahvikin oli hyvää, ja palvelu hurmaavaa!)
Vielä on kuitenkin pitkälti matkaa ennen kuin ennakkotehtävät ovat valmiit. 

The last few days I've been drawing. And I've enjoyed it immensly. It's a brilliant feelin to notice the difference in the way I draw and how I feel about it. I have found more courage to explore and it has paid off. I have learned to enjoy and to cherish my own style, not to try and be something that simply is not me.
 Still it's a long way to go before the pre-tasks are finished.

2 kommenttia:

  1. No hitsi, tuo on niin äryttävää, kun kamppeet ovat kateissa.

    Minä pidän sitten peukkuja sinulle pääsykokeissa :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ärsyttävää on. Vaikka onkin ihan omaa vikani kun olen huolimaton.Epäilen että joudun pian hankkimaan uuden.

    Kiitos, kaikki lykky otetaan kiitollisena vastaan!

    VastaaPoista