keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Paluu/ the coming back


Hei,
Tuhannesti anteeksi tämä poissa olo. En ole lopettamassa bloggaamista. Kävi vain (jälleen) niin hassusti että hukkasin / unohdin tyystin blogini salasanan enkä ole päässyt sisään. Vähän typerää tiedän. Onnituihan tämä sitten lopulta nimittäin, kuten näette. Olen kuitenkin jotenkin kummasti toisinaan todella onneton tietokoneiden kanssa. En vain jaksa ymmärtää ja minun on toisinaan hyvin hyvin vaikea keskittyä. Onneksi nyt halu voitti nuo vaikeudet. ( sain toki hieman myös teknistä tukea, että kiitos vain!! )


Olen ollut kauhean kiireinen ja aivan hurjan O N N E L L I N E N!
On niin paljon erilaisia projekteja menossa nyt koulun puolesta plus kaikki omat ideani ja kuvaus projektini siihen kaupan päällisiksi. Tämä kiire on siis hyvää kiirettä.
Sitten vielä pahoittelut siitä etten saa tähän liitteeksi kuvia joita haluaisin teille näyttää. Tästäkin syytä atk.ta. Tietokoneeni hajosi kaiken kivan päällepäätteeksi ja tässä mennään nyt ihan viimeisillä oljenkorsilla kunnes saan hommattua kunnon koneen ohjelmineen. En siis saa kuvia tarpeeksi pienoisiksi että mahtuisivat tänne. Lupaan käsi sydämellä ja sormet ristissä että niin pian kuin mahdollista saatte kuvia nähtäväksi ettei mene ihan tylsäksi tämä.

Paljon ihania syysterveisiä
Anna
 

Hi there you all!
I'm so tremendously sorry for not beeing able to update here in such a long long time. Don't worry I'm not going to stop blogging, this was just an unfortunate blib. I lost my passwords so I couldnt logg in and do any uppdates. Luckily I found a computer wizz friend who guided me back here.

So what's been happening lately?
Well, I've been really busy and so very very H A P P Y! I'm allmost living a dream. ( or so it feel like) I have loved every minute at my new shcool of photography and audio visual tecniques. It has also made me very musy as I said before with all the neccessary school projects at hand plus all my own little ideas and projects to add aswell. But it's good I like it, things are moving foward.
Then I'm sorry about another thing aswell. I can't add any of my new lovely pictures here as my computer fell apart and I'm now working with a supstitute one before I get to have a new one. So that means I lost all my programs. My photos are just too big to be upploaded here as they are. I promise I'll add pictures as soon as I can. In the mean while you guys enjoy the beautifull colors of Autumn.

With many huggs
Anna

 

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että sinulle kuuluu hyvää ja olet innoissasi kaikista koulujutuista. Tosi mahtava uutinen. Ja minäkin olen onneton tietokoneiden kanssa, mutta minulla on onneksi hyvä mikrotukihenkilö :)

    VastaaPoista
  2. Bloggeri kiusaa minua. Jätin jo yhden kommentin, mutta se hävisi. Olen siis onnellinen sinun puolestasi, tosi kiva kuulla, että kaikki on hyvin ja koulu on miuluisa. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Oi olen tosiaan ollut itsekkin aivan häkeltynyt siitä miten suuri muutos koulun aloitus onkaan ollut. On huikean hienoa että pääsee tekemään ja oppimaan asioita joista on kiinnostunut. Siinä sivussa olen huomannut oppineeni paljon itsestäni ( jo nyt vaikka mennään vasta ensimmäisen vuoden 2 jaksoa)

    VastaaPoista