keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kroatia/ Croatia Aivan ensiäisenä haluan sanoa että olen kovin pahoillani siitä että blogini on uinunut hiljaisuudessa näin pitkään. Jos ehditte lukea viimeisimmän postaukseni (jonka sittemmin poistin) tiedättekin jo jotain syistä miksi olen ollut poissa. Elämä osaa toisinaan olla yllättävää niin hyvässä kuin huonossakin. Nyt kaikki on kuitenkin jälleen niin kuin niiden kuuluukin. Kaikki on annettu anteeksi, on pussattu paljon ja sovittu.

Ajattelin että ehkä nyt on hyvä hetki jakaa (viimein) loma ja matka tunnelmia. Olimme Kroatiassa lomalla kaksi viikkoa lasten ja äitini sekä siskoni ja veljeni kanssa. Päädyimme vuokraamaan talon idyllisen Vsarin vanhasta kaupungin osasta. Kylä on pääosin rakennettu kukkulalle ja taloltamme aukesi kattoterassilta huikeat merinäköalat. Kukkulan laella asustamisessa oli myös kuntoilu aspektinsa. Rampatessamme alas satamaan kauppaan ja kävelylle oli kotimatkalla edessä aikamoinen kapuaminen jyrkkiä katuja takaisin kukkulan laelle.

Lisää loma kuvia ja tunnelmia myöhemmin. Siihen asti ihanaa päivää teille kaikille!
A
                       * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * ** *  ** *  * ** * ** * * * *

First of all dear friends I want to give you my sincere apologies for keeping quiet for so long. It's been really hard these few weeks. I don't know if you read my previous post ( which I ended up deleting in the end) so prehaps you have an incling of why this silence. Life sure can be full of suprises in good and in the painfull. I just want you to know that I'm ok again. We had a long long talk and in the end love was stronger than the obsticles life threw our way. I forgave and decided to forget, we kissed and made up.
All is as it's meant to be between us.
I'm ok again and the pain is starting to fade away.

I thought that prehaps now would be a good time ( at last!) to share our photos from our holiday in Croatia. We had a lovely stay in a village called Vsar in the peninsula of Istria in the north of Croatia. We rented a house for our two week stay as there was me and the kids my mum, my sister and brother, so quite a buch.
The village is mostly build on a hill and we where so lucky to have a  beautiful sea view from our rooftop terrace. We had a lot of climbing to do every day as our house was right on top of the hill in the heart of the village old town. So up and down we went, to do some shopping on the marina, ice cream and just lazy strolling on the seaside and then uh huh back up and home.

I'll post some more holiday treasures later. 'till then havea lovely day!!

Anna

1 kommentti:

  1. Voi tuota upeaa Välimerta! Meillä mies ja tyttö snorklasivat ihan hirmu paljon viime kesän Kroatian reissulla. Vesi oli niin kirkasta ja pinnan alla vaikka mitä upeita kaloja. Se oli kuulemma reissun upein juttu.

    Ja hyvä, että siellä kaikki hyvin :)

    VastaaPoista