torstai 16. toukokuuta 2013 Jasminum odoratissimum eli tuoksu jasmiini.  Kukan tuoksu on huumaava nyt kun suurinosa kukista on auennut.  Huomaamattani kun etsin kesä tuoksua itselleni päädyin ostamaan kevyen naisellisen tuoksun, joka sitten tarkemmin tarkasteltuna sisältää mm. jasmiinia! Päästä varpaisiin kukkasissa siis. 
Nyt kun kesä on aivan askeleen päässä huomaan että askel on jotenkin kevyt ja pää usein aivan pilvissä. Rakastan kesää ja sen tuomaan keveyttä, sitä kun kaikki puhkeaa vihertämään. Ehkä minäkin herään kukkaan. Olen myös ollut tavattoman opitimistisella ja innostuneella tuulella viime aikoina. Ideoita putkahtelee niin nopeasti etten meinaa pysyä perässä. 
Kaikkiaan asiat ovat hyvin, ja elämä kulkee eteen päin, mihin se minua kuljettaa en vielä tiedä. Se onkin osa viehätystä tässä seikkailussamme maailmassa, se ettei tiedä, silloin kaikki on avoinna ja mahdollista.

Jasminun Odoratissimun or Scent jasmine. The scent of the delicate white flowers float around our home. I adore this sweet yet fragrant and mystique odour. I even noteced that the summer scent edt I bought for me last week has jasmine flowers in it. (amongst other scents that is) 
Now that summer is only a few steps aways I find myself feeling somehow lighter more optimistic and exited. Inspired even. Ideas pop into my mind so fast I struggle a bit to keep up with them. ( lucky for having many many empty notepads) 
All in all I've felt that things are rather well at the moment. Not perfect, but does perfection even exist?!  My life is moving foward in its own flow, where its leading me I have no clue. Then again is'nt that just the beauty of our wonderings here, the not knowing. It kinda makes everything open and possible.
 Prinsessa mekko löytyi seconhandinä. Tyttäret ihastuivat ikihyviksi ja mekko ollut mukana jokaisena päivänä saapumisestaan saakka.

Found a princess dress from seconhand. The girls went crazy happy when they saw it. It's been in use daily.
 K.n kesä look!

K has gone all summery!

                     Yay! Have a nice day!

1 kommentti:

  1. Tulin blogiini jättämäsi kommentin perässä ja nyt vasta tajusin kuvien perusteella että olen lukenut sinun aikaisempia blogejasi, tuntuu että siitä on aikaa.

    Ruukkujasmiini on mulle ihan uusi juttu, kiinnostuin kovasti.

    VastaaPoista