maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantaisia ja kuvia ennakkotehtävistä/ Monday and those pictures I mentioned before

 Ennakkotehtäviä oli tosiaan useampia ja tässä kaikki paitsi tekstit. Valitettavasti työt eivät oikein ole edukseen näissä kuvissa (jotka näpsin kauheassa kiireessa palautus päivän aamuna!)

Finally the pictures of the pre-tasks I did this spring. Unfortunately the pics are not so great (I snapped thenm in a hurry on the day I went to return them) 


 Tanssivat pojat ( Aquarelli, peiteväri)
Dancing boys Tulilintu (Linnut Masquerad) (Aquarelli, peitevärit)
Firebird


 Satakieli (Aquarelli/peitevärit, puuvärit)
Nightingale


 Pelikaani (Aquarelli/ peiteväri)
PelicanOmakuva karikatyyri
Self-portreit caricature


Olen viime päivinä ollut huisin väsynyt, kuin sumussa. Vaikka kevät aurinko antaakin virtaa ja elämäniloa, se ei nyt jostain syystä tunnu riittävän. Olen yrittänyt tarkastella itseäni ja löytää onko väsymykseni henkistä vai fyysistä, ja sitten pohtia syitä.

Karkoittaakseni fyysisen väsymisen mahdollisuutta syön c-vitamiinia, d-vitamiinia, rouskutan päivittäin jotain vihreää ruokaa (salaattia) ja siinä sivussa hedelmiä niin paljon kuin mieli vain tekee. Hedelmien "himoni" vaihtelee ikään kuin kausittain nyt olen jo pitkään ollut aivan koukussa granaattiomenaan. Itse hedelmänä ihanaa salaatin joukossa, aamiais jogurtissa yms. Nyt olemme lasten kanssa juoneet toisinaan myös luomu granaattiomena mehua ( ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria, itse ehtaa mehua ei siis tiivisteestä), joka on ihanaa (vaikkakin huisin kallista) Se onkin siis sellainen herkku juttu.

Luulen vastauksen olevan kaikenkaikkiaan  osin molempia ja parhaan hoidon olevan lepo, jonkinlainen oma aika. Olen siis pyytänyt lapsille hoitajaa (siskoni tällä kertaa) ja tällä viikolla karkaan jonnekkin ihan itsekseni ( no ehkäpä otan mies kultani mukaan, kahden keskinen aikakin on ollut varsin kortilla viime aikoina)

1 kommentti: